Neden Bitcoin Almadım!!!!

Size bir video izleteceğim ve hayatınız değişecek.


Videoyu Çeken Kişi Davinci Jeremie. 7 yıl önce (Bitcoinin 100$ civarında olduğu) 2013 yılında bu videoyu çekip YouTube'a yüklüyor.


Video 6 dakika 23 saniye. Ama ben size 2 dakikalık kısmını izleteceğim. Tamamını izlemek isteyenler bu linke tıklayabilir.


Video da Jeremie Bitcoin'in muhteşem bir fırsat olduğunu ancak bunun henüz kimsenin farkında olmadığını söylüyor. Bu fırsatı şu an değerlendirmeleri için adeta izleyicilerine yalvarıyor. Bu videoyu izleyenlerin %90 ından fazlası tavsiyelerime uymayacak biliyorum ancak yinede kahrolası 1 dolarınızla dahi olsa bitcoin alın diyor.


Ve ekliyor,


Zamanında tavsiyelerime uyan 5-6 kişi milyoner olduğu için teşekkür mailleri attı ve şu an bu tavsiyeme uyup bitcoine 1 $'lık yatırım yapanlarda 3-5 sene sonra bana teşekkür edecek diyor.


Ve bu fırsata sırtını dönmeyip 1 dolar ile 0.01 BTC alan kişinin 1 doları şu an 500 dolar oldu. 100 Dolar yatıranın bakiyesi ise tam 50.000$. Ve artmaya devam edecek...


Peki Bitcoin'in Bizim İşimizle Ne İlgisi Var?

İnternet Tabanlı İşlerden Sermayesiz Ciddi Gelir Kapısı Oluşturmak İsteyenlere Bugüne kadar dünya üzerinde değişmeyen, ve bundan sonra da değişmeyecek tek gerçek formülü hatırlatmak isterim;

Eğer ortada değerli bir şey varsa. Sizi bekleyen 4 senaryo vardır;

  • 1. Bu değerli şey ''az bilinen'' bir şeyse, bu şeyin varlığından ilk haberdar olanlar daima en büyük zenginliğe ulaşır. Pastanın aslan payı her zaman onlara gider.


  • 2. Bu değerli şeyin varlığından ''haberdar olanların sayısı arttıkça'', bu şeye aşırı yüklenme olur ve sizin buna ulaşma imkanınız gün geçtikçe azalır.


  • 3. Bu değerli şeye talep arttıkça bu şeyin algılanan gerçek değeri daha da artar.


  • 4. Bu değerli şeyin varlığından haberdar olan insan sayısı arttıkça, bu değerli şey doygunluğa ulaşır ya da çabucak tükenir.

Bir düşünün.


Sizce de dünya üzerindeki tüm değerli şeylerde bu 4 madde geçerli değil mi ?


Peki insanların %90'dan fazlası neden bu sürece hep 4. maddeden dahil olan pişman kalabalık kitlelerden oluşuyor bunu hiç düşündünüz mü? Sebebi oldukça ilginç. İzin verin açıklıyayım.

Sürekli etrafınızda bir fırsatı kaçırdığı için yakınan insanları duymuşsunuzdur. Zamanında şu Arsayı alsaydım, Bitcoin alsaydım, Borsa da şu hisseyi alsaydım, zamanında şu fırsatı kullansaydım vb. ifadelerle başlayan cümleler uzun uzadıya uzar. Peki ama neden zamanında o hamleyi yapmayız? Cevap sandığımızdan daha yakınımızda...

Bilirsiniz meşhur bir söz vardır; ''Şans kapıyı hafifçe tıklatır'' ve bir süre bekler, eğer kapıyı açan olmazsa usulca bir başka kapıya gider. ''Şans Kapınızı Kırmaz'' O nedenle kapınız tıklandığında bu kapıyı açarsanız yukarıda saymış olduğum 4 maddenin 1.aşamasına dahil olan şanslı azınlıktan biri olursunuz. O kapıyı açmazsanız sürece 4. maddeden dahil olur ve kalabalıkların yaptığı gibi sürekli kaçırdığınız fırsatlardan yakınır, ne kadar şanssız ve talihsiz olduğunuzdan dem vurursunuz.

''Fırsatlar İhtiyacı Olanlar İçin Değil, Onu Hak Edenler İçin Vardır.'' Ve Kapıyı tıklattıklarında onu hak edenlerin kapıyı açmasını beklerler. Ona ihtiyacı olanların değil. Eğer kapınız çaldığında duştaysanız kötü şans, fırsat çoktan komşunuzun kapısına gitmiş olabilir. Zamanında değerlendirilmeyen fırsatlara bir süre sonra ulaşmak hem zordur hem de artık kalabalıklar bu alana doluştuğu için karlılık azdır.

Peki tüm bunları size neden anlatıyorum?


Anlatıyorum çünkü az bilinen ve gelecek 1 yıl içinde bir çok insanın haberdar olacağı bir fırsat usulca kapıları çalmaya başladı. Ve bu metni okuyorsan çalınan kapılardan birisi de seninki. Bu blog yazısı Facebook ya da Google üzerinde onbinlerce kişilik bir hedef kitleye reklam olarak çıkacak. Yani onbinlerce kapı usulca çalınacak. Kimileri bu kapıyı açacak, kimileri gözetleme deliğinden şüpheyle bakıp evde yokuz numarası yapacak, kimisi ise açıp bu fırsatı kapısından kovacak. Ancak bu kapıyı açıp fırsatı içeri davet edenler yukarıda saydığım 4 maddenin 1. aşamasındaki şanslı kitleyi oluşturacak.

Sizlere birazdan sunacağım ve Türkiye de bir elin parmak sayısını geçmeyen çok küçük elit bir azınlığın bildiği özel stratejiler ile sermayeniz ve teknik bilginiz olmadan 8 Hafta içinde Çağın en popüler mesleklerinden biri olan Online Hybrid Kurs Danışmanlık işinizi nasıl kurabileceğinizi ve aylık gelirinizi minumum 5-6 hanelere nasıl çıkarabileceğinizi gösterdiğim ücretsiz web seminerine katılmak için aşağıdaki butonu tıklayabilirsin.

Muhtemelen gerçek olamayacak kadar güçlü fırsatların varlığından şüphe duyuyor olabilirsin. Bu duygu normaldir ve zamanında benimde içine ciddi olarak düştüğüm bir şüpheydi. Ancak bunun yeni ve gerçek bir fırsat olduğunu anladığım anda hızlıca kapıyı açtım, bir yandan diğer tüm kapıları da kapattım. Beni YouTube, Udemy, Facebook vb platformlarından şöyle gelişi güzel bir araştırmanı ve sunduğum bu araç sayesinde hayatı değişen kursiyerlerimizin yorumlarını okumanı isterim. Belki işin ciddiyetini bir tık daha anlamana yardımcı olur.

Muhtemelen bu fırsat için ciddi bir semayeye ihtiyacın olduğunu düşünüyor olabilirsin. Güzel haber şu ki; Sermayeye ihtiyacın YOK. (Kapını tıklatan bu fırsatın en cazip yanı da bu açıkçası)

Muhtemelen Ne kadar ciddi olduğumu düşünüyorsun. İzin verin ciddiyetimi bir örnekle paylaşayım;

İnsanların torpili olmasına ve Kpss'den 95 üzeri notlar almasına rağmen yıllardır giremediği Kamu kurumunda kadrolu Mimarlık görevindeyken gözümü kırpmadan istifamı verdim. Peki ama neden?


Çünkü kapımı bir fırsat çalmıştı ve onu kapıda çok fazla bekletemezdim. Sonuç Mu? Mimarlık X 30 !

Ülkemize özel linç kültürünün bir kurbanı olmamak adına sonuçlar ve rakamların detayına girmemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Dönüşüm Sistemleri kapınızı tıklattı ve sizi hayat ettiğiniz geleceğe götürmeyi vaad eden yeni bir araçla Yeni Nesil Online Hybrid Kurs Danışmanlığıyla tanıştırmaya çağırıyor. Bu hareketin öncülerinden olarak aslan payına sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki butona basabilir ve bu fırsatın detaylarından bahsettiğim ücretsiz web seminerine dahil olabilirsin.

Dijital Göçebe Okulu & Dönüşüm Sistemleri by Deniz DUMAN