BİZE ULAŞIN

SIKÇA SORULAN SORULAR

Dönüşüm Sistemleri Organizasyonu Nedir?

Dönüşüm Sistemleri Eğitim & Danışmanlık Ltd Şti. , İşletmelerin Online Satışlarını ve Dijital Mecralardaki dominasyonlarını arttırmaya yönelik 4 farklı alanda Danışmanlık hizmeti veren bir danışmanlık organizasyonudur.


Deniz DUMAN Tarafından kurulan organizasyon 4 farklı alanda işletmelere DFY(done for you) danışmanlık hizmeti verir. Bunlar;


1. Dijital Reklam Yönetimi Danışmanlığı

2. Bilimsel Video/Metin Yazarlığı Danışmanlığı

3. Sektör Analizi ve Satış Stratejileri Danışmanlığı

4. Funnel Sistemleri Danışmanlığı

Dijital Göçebe Okulu Nedir?

Dijital Göçebe Okulu; Dönüşüm Sistemleri Organizasyonunun bir parçasıdır ve İşletme sahiplerinden ziyade daha çok bireysel girişimcilerin internet ortamından kendi sistemlerini oluşturmalarını ve online iş modellerini kurmalarını sağlayacak sistemleri gösteren online bir okuldur.


Dijital Göçebe Okulu 8 haftalık bir müfredata ve minimum 1 yıllık hybrid bir kurs içeriğine sahiptir. Yani 8 haftalık eğitim materyallerine ek olarak min. 1 yıl boyunca kursiyerlere özel kurulan toplulukta canlı yayın videoları yapılarak katılımcıların başarılı olması ve hedefine ulaşması için ek paylaşımlar yapılır.

Dijital Göçebe Okulu Müfredatında Neler Var?

Dijital Göçebe Okulu toplamda 8 Haftayı kapsayan 62 Modülden ve 45 saatlik Dijital Video Eğitim içeriklerinden oluşur. Eğitim materyallerinde laf kalabalığı ve içi boş motivasyonel içerikler değil, hedefe doğrudan ulaşmanızı sağlayacak teknik ve felsefik alt yapılar sağlanır.

Dijital Göçebe Okulu Kimler İçin Uygundur?

Kişisel gelişim uzmanları ve mantar gibi türeyen yaşam koçlarının ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu herkes yapabilir sen de yapabilirsin mottolarına inanmıyoruz.


Bizim gözümüzde 3 kategori vardır.


Bazı işlerin, bazı karakterlere, yetkinliklere ya da özel durumlara sahip olanlar için daha avantajlı olduğunu bazılarına ise dezavantajlı olduğunu düşünüyoruz. Bunlar iki ayrı kategori. Bir de bunlara ek 3. kategori var ki bunlar ne avantajlı, ne de dezavantajlı kategoridedir. Bunlar doğrudan uygunsuz olan kategoridedir. Yani o işi hiç bir koşulda yapmasına imkan olmayan kitleyi tanımlar. Bu fiziki bir engelden dolayı olabileceği gibi Kültürel, Zihinsel ya da Vizyonel sebeplerden dolayı da olabilir.


Bu kurs %20'lik kesimi oluşturan 1. ve 2. kategorideki seçili azınlık içindeki insanlar için tasarlanmıştır.


1.Kategorideki avantajlı kesimde olanlar kursdan çok ama çok hızlı sonuç alabilecek ve ilerlemesi diğer kategoridekilere nazaran daha hacimli ve hızlı gerçekleşecektir. Bunun yanında harcayacakları efor da görece daha az olacaktır.


Peki 1. kategorideki avantajlı kesimler kimler;


Bir Koç, Danışman, Kurs ya da İçerik Oluşturucusu, Ajans, İşletme Sahibi, Influencer, Kanal/Kitle Sahibi olan ya da herhangi bir konuda yetkin bilgiye sahip olan genç bir girişimciyseniz ve ayda en az 10.000₺ kazanan bir uzmansanız, Dijital Göçebe Okulu tam size göredir.


Hali hazırda bir uzman değilseniz, yani 2. kategoride olan dezavantajlı kesimdeyseniz sizin için iyi bir haberimiz var çünkü bu kurs sizin gözünüzden tasarlanıp oluşturulmuştur. Yani daha önceden hiç bir şey bilmeyen ve herhangi bir konuda uzmanlığı olmayan kişilere özel sıfırdan uzmanlık seviyesine geleceğiniz detaylıkta kurgulandı.


Hali hazırda bir uzman değilseniz dahi Dijital Göçebe Okulunda bir uzmanlığın nasıl edinileceği size öğretilecek ve yeni bir niş alanı seçip sıfırdan spesifik bir konu hakkında uzmanlık edinebileceksiniz. Ancak bu gruba dahil olan bir kişinin diğerlerine oranla daha sabırlı, daha disiplinli ve daha kararlı olması zorunludur.


Daha önce de söylediğim üzere %80 lik kesimi kapsayan 3.grup ise hiç bir şekilde vaktini ve naktini bu alanda heba etmemeli çünkü bu kurs onlara hiç bir şey vaad etmiyor.

Dijital Göçebe Okulu Bana Ne Fayda Sağlayacak?

Dijital Göçebe okulu temelinde size Ekonomik, Zamansal Ve Mekansal özgürlüğünüzü sağlayacak internet tabanlı online iş modelinizi kuracağınız sistemleri gösterir. Okulda hayal satılmaz. Boş motivasyon videoları ve laf kalabalığı yapılmaz. Bilim insanı titizliği ile teknik ve felsefi yaklaşım oluşturulur.


Okul Ekonomik, Zamansal ve Mekansal Özgürlüğü ihtiyacı olanlara değil, hak edenlere vaad eder. Kolay yoldan yata yata para kazanma hevesiyle yanıp tutuşan, çalışmadan emek göstermeden bir şeyler başarabileceğini sanan, şikayet eden ve sürekli sızlanan, mevcut sisteme ve 8-5 düzenine sıkı sıkı sarılan, risk alma kapasitesi olmayan, daha azıyla yetinmeye odaklı, talimatları harfiyen uygulamayan, inançsız ve umutsuz kişiler için bu kurs uygun değildir.

Dijital Göçebe Okuluna Nasıl Başvurabilirim?

Okul kayıtları genel kitleye kapalıdır. Bu sebeple online ödeme yaparak bu kursu satın alamazsınız. Bu kurs kısıtlı ve elit bir kitle için tasarlandı. Kursa dahil olmak için ilk etapta bu kursa uygun olduğunuzun tespitini yapmak adına bir ön görüşme gerçekleştirmemiz, hedeflerinizin ve yatkınlıklarınızın kursun dinamikleri ile örtüşmesi gerekmektedir.


Bu filtreleme aşamasını daha elit ve başarı oranı daha yüksek vasıflı bir topluluk oluşturmak adına yapıyor ve kursu kısıtlı ve seçilmiş bir azınlık için açıyoruz.


Kursa kaydolmak ve kursun size uygun olup olmadığını tespit etmek için aşağıdaki butondan Uygunluk anketini doldurabilir ve ardından istediğiniz tarih ve saat aralığında ücretsiz randevu alabilirsiniz. Yapacağımız görüşme sadece size özel hazırlık ile yapılacak ve beraber neler yapabileceğimizi masaya yatıracağız.

İşletmeme Yönelik Reklam Danışmanlığı Alabilmem İçin Reklam Bütçem Ne Kadar Olmalı?

Reklam Danışmanlığı verdiğimiz işletmelerin Minumum reklam bütçeleri hizmet sektörü için 50.000 TRY, E-Ticaret işletmeleri için 100.000 TRY olmalıdır.

Bu rakam altında reklam bütçesi ayıran işletmelere danışmanlık hizmeti vermemekteyiz.


Bu koyduğumuz sınır, sizlerin reklamlardan daha fazla ”Kar” alabilmeniz adına uygulayacağımız sistemlerin bir gereğidir.


Öte yandan reklam bütçeniz ne kadar olması gerektiği tamamen işletmenizin durumuna, sektör yapınıza ve sunduğunuz ürün veya hizmetin potansiyeline bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bilmeniz gereken yegane şey ise Reklam bütçenizin bir HARCAMA değil, YATIRIM olduğudur. Yaptığınız reklam harcamasının artması, alacağınız geri bildirimlerinde artacağı anlamına gelmektedir.

Bireysel/Grup Danışmanlığı Hizmeti Nasıl Veriliyor?

Sektör liderlerine verdiğimiz ve geri bildirimlerinin olumlu olduğunu gördüğümüz tüm özel yöntem ve danışmanlık stratejilerini ”Kanıtlanmış Konsept” olarak adlandırırız. İşletmenizin Satış, Pazarlama yada Dijital Reklam takımlarını eğitmek ve daha fazla dönüşüm almaları için bu stratejileri online eğitim paketleri halinde işletmelere sunarız.


Böylece işletmelerin ilgili takımları, milyon dolarlık reklam bütçeleri harcayarak edinmiş olduğumuz tecrübeler ile ”Kanıtlanmış Konseptlerimizden” faydalanmış olur ve bu stratejileri çalışmış oldukları işletmelerde uygulayarak aynı pozitif etkiyi yaşaması sağlanır.

Online eğitim paketlerimiz her sektöre özel olarak uzmanlarımız tarafından hazırlanır ve Satış, Pazarlama, Dijital Reklam, Metin yazarlığı, Müşteri Psikolojisi ve Algı, Soğuk Arama ve Dönüşüm gibi bir çok farklı konuda uzmanlık bilgilerini kapsar. Bize sadece hangi sektörde olduğunuzu ve ürün gamınızı bildirmeniz yeterlidir.


*Bireysel olarak ya da kurum içinde 2 günlük eğitim organizasyonu düzenlemek istiyorsanız Deniz Duman ile bireysel olarak iletişime geçebilirsiniz.

Dijital Göçebe Okulu Bir Dönüşüm Sistemleri Organizasyonudur.

Bize Ulaşın

Bize ajans@denizduman.net ve destek@dijitalgocebeokulu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Çalışma Saatleri

Organizasyon Dijital Göçebe çalışanlar tarafından esnek çalışma saatleri ile 7/24 hizmet vermektedir.

Lokasyon

Antalya | İstanbul | Kıbrıs

Merkez Ofis: Antalya/Muratpaşa

Dijital Göçebe Okulu 2022 | Tüm Hakları Saklıdır.