Çamurlu Su ve Kürek Satıcıları

2015’den bu yana İnternet’den kendi işimi kurmak ve Mali özgürlüğümü kazanıp Dijital Göçebe olarak yaşamak için arayışlarda bulunuyordum. Bu arayışlar boyunca yediğim darbelerden nasıl hala daha ayakta kaldım inan bilmiyorum.

İnternetden para kazanma fikri bana çok cazip geliyordu ve bazılarının bunu başardığını gerçektende canlı kanlı görebiliyordum. İnternetden para kazanmak ve maddi özgürlüğümü elime almak benim için ‘’SU’’ kadar hayati bir ihtiyaçtı ve benim susuzluktan dilim kurumuştu.


Ancak sektörün içine girdikçe nasıl dipsiz bir karanlık olduğunu gördüm. Tabiri caizse bir çok kez dolandırıldım. Birileri sürekli altın madeni için harita gösteriyor ve akabinde sattığı kürekleri elime sıkıştırıyordu. Amazon FBA, Dropshipping, Network Marketing, Affiliate Marketing, Danışmanlık vs. hepsi yararsız küreklerdi.


Ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadan elimde onlarca kürekle kala kalıyordum. Bu küreklerle hiç bir altın çıkaramadım ve ıssız çöllerde elimde anlamsız küreklerle susuzluktan ölmeye çok yakındım.İnternetden para kazanmak = ‘’ Çamurlu Su’’ ydu benim için. Suyu içmezsem susuzluktan ölecek ve 8-5 işime geri dönerek ömür boyu hapis hayatıma devam edecektim. Diğer durumda da çamurlu suyu içecek ve yine zehirlenecektim. Yani değişen bir şey yoktu.


Ben de susuzluktan ölmek yerine bu çamurlu suyu içme riskini alarak ölmeyi yeğledim ve bu suları bolca içtim. Haliyle bolca zehirlendim! Ama bağışıklığım kuvvetliydi ve ölmedim!

Ama Bağışıklığım Kuvvetliydi Ve Ölmedim!

Zaman içinde vücudum yediğim darbeler ile bağışıklık kazanmaya başladı ve daha az zehirlendim. Kürek satıcılarını daha kolay tespit etmeye başladım ve 6 haneli rakamlara ulaşmamı sağlayacak o en önemli yeteneği öğrendim;


SUYU FİLTRELEMEK!


Birilerinin internetden para kazandığı kesindi ama bir çok kişi bu alana yöneldiği için kürek satıcıları tüm suyu çamur haline getirmişti ve bu alana giren hevesli gençler teker teker zehirleniyordu. Peki internetden parayı kazananlar nasıl kazanıyordu o zaman ? Öğrendimki onlar bu çamurlu suyu filtreliyor ve suyun özüne ulaşıyordu.

HAYATIMIN 3 DÖNÜM NOKTASI

Hayatımın baştan aşağı dönüşümünü sağlayan 3 önemli dönüm noktası var. Ve 1. dönüm noktam suyu filtreleme sistemlerini öğrenmek oldu. Bu farkındalıkla Çamurlu suyun nasıl filtreleneceğini ve tertemiz berrak suya nasıl ulaşabileceğimi öğrendim. Bu beni ‘’Feraha’’ ulaştıran ilk hamle oldu. Gelirimin aylık 15.000-20.000 TRY bandına çıktığı aşama bu aşamaydı.

Daha sonra bu filtreleme işlemini bir boru hattına bağlamayı öğrendim ve temiz suyu kaynağından almaya, biriktirmeye ve depolamaya başladım. İşte bu boru hattı felsefesi ve kurmuş olduğum sistemler beni ‘’Ferahlıktan’’ ‘’ Zenginliğe’’ taşıyan hayatımın 2. dönüm noktasıydı. Bu noktada aylık gelirim 5 haneli rakamların kallavi kısımlarına çok hızlı bir şekilde çıkmıştı.

Hayatımın 3. dönüm noktası Kocaeli’de bir Halk Kütüphanesinde gerçekleşti. Doğum günümde 8 Ağustos'da sabah kütüphaneye giriş yapmıştım. Kütüphane raflarında rastgele kitapları karıştırırken elime Zig Ziglar’ın bir kitabı denk geldi. Sabah 10.00’da başlayıp akşam 17.00 de kütüphane kapanana kadar okuyup bitirdiğim bu kitap beynimdeki çakraları adeta patlatmıştı. Zig Ziglar’dan öğrendiğim ve beni ‘’Zenginlikden’’, ‘’Maddi Özgürlüğe’’ ulaştıran o konsepti öğrendim.

Kitapta okuduğum ve aydınlanma yaşamamı sağlayan alıntıyı eksiksiz şekilde seninle paylaşıyorum;

“Eğer insanlara, elde etmek istedikleri şeyleri elde etmeleri konusunda yardımcı olursan, hayatta istediğin her şeyi elde edebilirsin.”

Diğer insanlardan yararlanarak, hayatta bir adım öne geçmek mümkündür.


Ancak insanların ne istediğini anlayarak ve onlara yardımcı olarak bu iş daha kolay ve daha başarılı bir şekilde gerçekleştiririz. Birilerine sorunlarını çözme konusunda yardımcı olursanız, onlar da sizin amaçlarınızı gerçekleştirmeniz için size yardımcı olurlar.

Her başarılı yeni işletme olabildiğince çoki olabildiğince fazla insana yardım etmelidir. Diğer insanlar için değerli bir şey yarattığınızda, işletmeniz başarıyı garantiler.


Zig Ziglar

İşte bu konsepte aşık olmak ve bunu benimsemek beni milyonerliğe ulaştırdı. Maalesef bende insanoğluna has bencillik duygusuyla kaplanmış ve öğrendiğim ve bana para kazandıran özel teknikleri kimseyle paylaşmak konusunda çok katı davranıyordum.

Öğrendiğim yöntemleri paylaşmak sanki benim kazandığım zenginliği azaltacak gibi kötü ve utanç verici bir hisse sebep oluyordu. Ancak Zig Ziglar’ın bu sözü üzerine evime kapandım ve kendi alanımda milyonerliğe ulaşmış bütün girişimcileri analiz etmeye başladım.

Her girişimciyi analiz ettikden sonra inanılmaz bir şekilde hepsinin Zig Ziglar’ın felsefesini öyle ya da böyle uyguladığına tanık oldum. Tüm bu milyonerler, başkalarını zengin yaptıkça kendileri 2 kat daha fazla zenginliğe ulaşıyordu. Zig zigların sözcükleri Einsteinın formülü kadar kutsallaşmıştı gözümde. Sanki bilimsel bir icat yapmış ya da bir altın madeni bulmuş kadar heycanlandım.O günden bugüne mantar panomdan bu sözün yazılı olduğu notu çıkarmadım!

Bu noktada kendimi analiz etmeyi anca akıl edebildim ve ne kadar aptal olduğumu hissettim. Görmem gereken şey aslında burnumun dibindeydi. Aylık gelirimi 6 haneli rakamların üzerine taşımamı sağlayan konseptleri ve sistemleri bana öğreten kişiler zaten bu sayede kendileri milyoner olmuştu! Gözümün önündeki gerçeği görmek bana Kocaeli Halk Kütüphanesinde Zig Ziglar kitabından nasip olmuştu.

Yaklaşık 6 ay boyunca bu konsepti nasıl sistematiğe dökebilirim diye düşündüm ve bir çok yeni konsept ve teknik araç öğrendim. Sistemi 6 ayın sonunda harekete geçirdikten sonra her şey kontrolsüz bir şekilde büyümeye başladı. Heyecan, Panik ve Sevinç karışımı duyguları 3 ay boyunca bünyemden atamadım. Organizasyon ve çap büyüdükçe kontrol etmek konusunda daha da zorlandım ve şirketime 4 çalışan daha aldım. Sistem gözümde para basma makinesi gibi çalışıyordu.

Bu sistemi 9 ay önce kurdum. Öğrendiğim teknikleri, internet ortamından kendi işini kurmak isteyen ve kendisini 8-5 cenderesinden kurtarmak isteyen tüm girişimcilere paylaşmaya başladım. Onlar hayallerine ulaşıp zenginleştikçe kendi ekibimle beraber ben daha fazla büyümeye başladım.


Bir öğrencimi başarıya ulaştırmanın en büyük faydası ondan kendi isteğiyle aldığım Referansları kullanmak oldu. Sistem kendini tamamen kanıtlamıştı ve ben 9 aydır bu sistemi geliştirmeye ve başkalarının hayatlarına zenginlik katacak stratejileri öğretmeye devam ediyorum. Öyle ki ücretli ve ücretsiz eğitim materyallerime dahil olan 30.000'i aşkın kursiyer ve 1.500'ü geçen olumlu geri bildirim birikmişti. Şu ana kadar hiç kimseden bir adet dahi olumlu geri bildirim istemedim ya da kürek satıcılarının yaptığı gibi kendime hayali yorum yazmadım. Kitleyi zenginleştirdikçe kitle beni olumlu geri bildirime boğdu. Bu olumlu geri bildirimleri okuyan insanlar eğitimlerimi çok daha hızlı ve kararlı şekilde satın aldı.


(Tüm bu geri bildirimleri https://www.denizduman.net/referanslar/ adresinden inceleyebilirsiniz.)


Bu sistemle 9 ayın sonunda bir milyon barajını aşamadım ancak yıl sonunda BİR MİLYON barajını aşacağım.

Artık internetden para kazanmak vaadleri ile kandırılan ve ellerine kürek tutuşturulan insanların azalmasını istiyorum. Maalesef herkes benim dayanabildiğim kadar bu sürece dayanamıyor ve ümitleri kırılarak bu hayallerin ulaşılamaz bir serap olduğunu düşünerek 8-5 hapishanelerine geri dönerek bütün bir ömrü 5-10 bin TL maaşla ve zaman özgürlüklerini feda ederek harcıyorlar.

İnternetden para kazanmak ve dijital ortamda kendi işini kurma çabalarının ÇAMURLU SULARLA kaplı olduğunu hepinizden daha iyi biliyorum. Ve ben size sırasıyla aşağıdaki 4 aşamayı öğreterek kendi imparatorluğunuzu kurmanızı sağlayacağım.

  • 1. Çamurlu suları tanımak ve tedbirli olmak. (Kürek satıcılarını tanımak)
  • 2. Çamurlu suları filtrelemeyi öğrenmek.(Aylık gelirinizi 30-50K bandına getirmek)
  • 3. Filtrelenen temiz suyun boru hattına dönüştürülmesi (Zenginlik seviyesi)
  • 4. Boru hattını kurmayı başkalarına öğretmek (Nirvana point | Ekonomik Özgürlük Seviyesi- 6 haneleri zorlamak)

1.aşamadan sonra farkındalık kazanacaksın.

2.aşamadan sonra ekonomik ferahlık seviyesine ulaşacaksın. (10K-15K Kazanç)

3.aşamadan sonra zenginlik seviyesine kavuşacaksın. (15K ve Üzeri Kazanç)

4.aşamadan sonra ekonomik özgürlük seviyesine ulaşmak amacıyla eğitmen olacaksın ve hitap edeceğin kitlenin sorunlarına çözüm üreterek onların amaçlarına ulaşmasını sağlayacaksın. Bu da senin 6 haneli rakamları zorlamana sebep olacak.

99 PİLOT ADAY

Öğrenmiş olduğum bu yöntem ve stratejileri paylasacağım bir pilot kursiyer grubu oluşturmak amaçlı 99 kişilik bir ekip oluşturuyorum. Bu ekip 99 kişiyi geçmeyecek. Kendi özel stratejilerimi öğretecek ve aşama aşama bu kişilere yukarıda saydığım 4 aşamayı öğreterek maddi özgürlüklerine sahip olmalarını sağlayacağım.


Tüm bunları nasıl yapacağımızı ve bu yolculukta hangi özel araçları kullanacağımızı Türkiyede bir avuç şanslı azınlığın bildiği özel stratejiler eşliğinde ücretsiz web seminerimde anlatıyorum.


Aşağıdaki butona basarak web seminerine ücretsiz kaydolabilirsin.

Dijital Göçebe Okulu & Dönüşüm Sistemleri by Deniz DUMAN