Sen Hiç Can Çekişen Freelance Danışman Gördün Mü?

Ben gördüm.


Hem de yığınla ve neredeyse her gün. Mesaj kutumu dolduran insanların büyük bir çoğunluğu Dijital Reklam ya da Sosyal Medya Danışmanı. Hepsinin de ortak sorunu ''Sürdürülebilir Bir Gelir Akışı Sağlayamamak.'' Günümüzün ve yakın geleceğin en güçlü sektöründe olanların bu soruna sahip olmasının sebebi nedir peki?


Aşikar ki bunun sebebi nasıl müşteri bulacaklarını bilmemeleri. Aslında temelinde ''Satışın Nasıl Yapılacağını'' bilmemeleri?


Bunu nasıl ve hangi araçlarla yapıldığını öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz seminere katılabilirsin


Dijitalde Satış Yapmak & Dominasyon Kurmak Seminerine Katılmak İçin Tıkla.

ASIL SORU ŞU;

Neden Birileri Müşteri Bulmak İçin Yırtınırken Benim Mesaj Kutum İş Teklifleri İle Dolu?

Ve Neden Birileri 3 Aydır Müşteri Bulamazken Ben Kontenjan Sınırından Dolayı Yeni İş Tekliflerini Geri Çevirmek Durumda Kalıyorum?

Bunun cevabını merak ettiniz mi hiç? Öyleyse okumaya devam et, merakını gidereceğim.


Dijital Göçebe olmak ve işini bilgisayarına taşımak isteyen her özgür ruh hayatının belli evrelerinde zorluklar yaşar. Herkesin nasibini aldığı yol kazalarına onlarda uğrar ve her kaza onlara zaman kaybettirir. Kaybedilen her zaman onları biraz daha sıkıştırır ve risk almak zorunda kalırlar. İyi planlanmamış bir süreç de alınan risklerin faturası daha da ağır olur. Günün sonunda yola çıkma motivasyonu iyiden iyiye her geçen gün kaybolur ve başlangıçta kurduğu hayaller ona sonsuz uzunlukta ve ulaşılması zor gelir.


Bir çok dijital reklam ya da sosyal medya danışmanı içinde süreç böyle işler. Başta davulun sesi hoş gelir. Ancak yola çıkınca davulun sesinin kendisine hoş gelen yüz binlerce insan görür ve rekabetten ya çekinirler ya da bu rekabet altında ezilirler. Dolayısıyla piyasadaki devasa talebe arzlarını ulaştıramazlar. Yani müşteri bulamaz ve can çekişirler.

Peki Birileri Can Çekişirken Diğerleri Nasıl Müşterileri Sıraya Diziyor?

Yeniden Başlayarak!


(Nasıl Yeniden Başlayacağını Bilmiyorsan Linke Tıkla)


Çıktığı yoldaki kalabalığı görüp hedefe giden başka bir kestirme yol olması gerektiğini düşünen kurnaz birileri var. İşte bu kişiler kalabalığın gittiği yoldan değil kimsenin bilmediği kestirmelerden giderek hedefe kolay yoldan ulaşırlar. Bunlar can çekişen danışmanların 5 ayda topladığı müşteriyi 1 haftada toplarlar. Ve bunu öğrendikleri 5 Temel yeti ile yaparlar.


Bunlar;

  • Satış stratejileri ve yaratıcı pazarlama teknikleri hakkında çok az bilinen teknikleri ve bu özel tekniklerle müşterilerinin algısını manipüle ederek onlara ürün ya da hizmetlerini satmayı bilirler.


  • Bilimsel Metin Yazarlığı stratejilerini bilir ve bunları etkin bir şekilde kullanarak ürün ya da hizmetini çok daha kolay satarlar.


  • Funnel Sistemlerinin ve Growth büyüme döngüsünün farkındadırlar ve bu mantaliteyi iş süreçlerinde bilim insanı titizliği ile kullanırlar.


  • Dijital Reklam ve Analitik araçlarında gerçekten uzmandırlar.


  • Otomasyon süreçlerini ve Anket sistemlerini kullanarak müşteri kitlelerinin Psikografiklerini çıkarmayı, bu bilgileri sentezleyerek bir hipotez oluşturmayı ve bu hipotez ışığında hareket etmeyi bilirler.

Siz de sürdürülebilir bir gelir kapısı oluşturamayan bir dijital reklam ya da sosyal medya danışmanıysanız ya da herhangi bir alanda freelance hizmet veren bir danışmansanız mevcut yolunuzdan hızlıca ayrılmanız ve bu 5 madde etrafında şekillenen yeni yola girmeniz gerekiyor.


Bu yola girdiğiniz taktirde kişisel olarak dönüşüm gerçekleştirecek ve müşteri bulma probleminizi sonsuza dek yok edeceksiniz. Bu yolda hangi noktalarda tuzaklar olduğunu ve hangi kestirmeleri kullanmanız gerektiğini sizlere ücretsiz web seminerimde ayrıntılı bir şekilde anlattım.


Bu sistemleri kurabilmek ve bu yol haritasına kusursuz sahip olabilmeniz için gerekli tüm araçları ve püf noktaları anlattığım ücretsiz web seminerine katılmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Dijital Göçebe Okulu & Dönüşüm Sistemleri by Deniz DUMAN