1 Yılda 6 Haneli Rakamlara Nasıl Çıktığımın Sırrını Öğrenmek İster Misin?

Aşağıdaki metnin okuma süresi yaklaşık 8 dk'dır

VE BU 8 DK İÇİNDE GELİRİMİ 1 YILDA 6 HANELİ RAKAMLARA NASIL ÇIKARDIĞIMIN SIRRINI ÖĞRENECEKSİNİZ.

Ve Bunun Nasıl Yapıldığını Size De Göstereceğim!

11 KOCA YIL!

Evet bu noktaya ulaşmak için tam 11 koca yılımı verdim.


Girilmemesi gereken tüm yollara girdim, yapılmaması gereken tüm hataları yaptım ve düşe kalka da olsa varış noktasına bu 11 yılın sonunda ulaşabildim. Bir söz vardır; ''Girilebilecek tüm yanlış yollara girdikten sonra geriye tek bir doğru yol kalır'' diye. Doğrudur da. Tam olarak öyle yaptım.


Bu yol en uzun ve en tehlikeli yoldu. Genelde bu yola girenler yolun sonunu getiremeden telef oluyordu. Bir yol haritası olmadan mayınlı bir arazide hedefe ulaşmak imkansıza yakındır. Ancak ben istisnai bir şekilde bu mayınlı araziden bolca hasar alarak da olsa geçebildim. İstisna olmamı ve varış noktasına ulaşmamı sağlayacak o sırrı tamamen şans eseri öğrenmiştim.


Senin de 8 dk içinde öğreneceğin o güçlü sırra daha önce vakıf olsaydım hedefime ulaşmak için 11 yıl değil, 11 ay yeterli olabilecekti. Ancak bu sırra ulaşmak için 11 koca yıl beklemem gerekti.

Siz Beklemek Zorunda Kalmayacaksınız.

Her şey, yanlış kişi ve kurumlardan yanlış beklentilere girmemden ve saptığım yanlış yollardan medet ummamdan kaynaklandı. Çok net 3 isteğim vardı;


Zamansal Özgürlük

Mekansal Özgürlük

Ekonomik Özgürlük


Ve kulağıma bir ses tüm bunlara Üniversite mezunu olmadan ulaşamayacağımı fısıldamıştı. Bu sesin toplum içindeki kalabalıkların sesi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Mantıklı geldi.


1 Yıl İngilizce Hazırlık + 4 Yıl Mimarlık Lisans olmak üzere hayatımın en verimli yaş aralığından 5 yıllık koca bir bloğu koparıp Üniversite adını verdiğimiz bu kuruma ipotek ettim. 5 yılın sonunda elime bir kağıt parçası(diploma) verildi ve bundan sonraki hayatım için bol şans dilendi.


Piyasada Mimarların oturabileği 5 sandalye varsa, elinde o kağıt parçası ile bekleyen Mimar sayısı 500'dü. Rekabet öylesine yoğundu ki asgari ücretin biraz üstüne işe girmek için yalvaran genç Mimarlar ordusunun içinde buldum kendimi. İsyan etmeye vakit yoktu ve hayatta kalmam gerekiyordu. Ben de bu ordunun içindeydim ama o koltuğa oturmak için bir türlü fırsat bana gelmiyordu.


Derken o ulvi ses kulağıma tekrar fısıldadı. ''Herkesten kendini farklılaştırmalısın ve yüksek lisans yapmalısın'' Böylece kalabalıkların önüne atabilecektim kendimi. Kulağa mantıklı geldi ve Mimarlık Yüksek Lisansına da 2 yılımı hibe ettim. 4.00/4.00 GPA ortalama ile bölüm birincisi olarak mezun oldum. Artık o koltuğa oturacak şanslı 5 kişiden biri olacağıma şüphem yoktu.

ANCAK HERKES AYNI YOLDAN GİDİYOR, AYNI METOTLARI DENİYORDU!

5 kişinin oturacağı o sandalyeye aday olan 100 kişi kaldık. Derken o ses yine kulağımın dibinde bitti; ''Her Mimar AutoCAD biliyor, Senin diğer grafik programlarını da öğrenenerek kendini geliştirmen gerek. Böylece bu kalabalıkları alt edebilirsin'' Kulağa mantıklı geliyordu. Hemen yola koyuldum. En değerli sermayem olan ''zamanımı'' yeni programları öğrenmekle harcadım. 3dMax, Revit, Lumion... Artık o koltuk için bana yalvaracaklarını düşündüm.


Yanıldım.


Kulağıma fısıldayan ses peşimi bırakmıyor ve sürekli taleplerini dile getiriyordu. Yetmezdi Doktora yapmak lazımdı, yetmezdi yabancı dil öğrenmek lazımdı, sermaye lazımdı, asgari ücrete çalışmak lazımdı, torpil lazımdı, yalakalık lazımdı, siyasi bir partinin gençlik kollarına girip militanlık yapmak lazımdı... Dış sesin istekleri ve talepleri bitmiyordu. Yine de o koltuğa oturamıyordunuz. Derken hayatımı baştan aşağı değiştiren o soruyu sonunda sorabildim!


Tüm Bu Sonu Gelmez Şeyleri Yapsam Ve O Koltuğa Otursam Yukarıda Saydığım O 3 İsteğimi Bana Verecekler Miydi?


Cevap kısa ve netti. Hayır.


8-5 düzende çalıştığımız bir ortamda Zamansal Özgürlüğe sahip olmamız imkansızdı.


Bunun yanında sabit bir kurumda aynı masada 30 yıl çalışma fikri ile Mekansal Özgürlük zaten bağdaşmıyordu.


8-5 Maaşlı bir işte Ekonomik Özgürlükten bahsetmek bile istemiyorum.


Yani değil bu 3 isteğimin 3 ünüde verecek bir sistemin parçası olmak, Mevcut Sistem bunlardan birini dahi bana vermeyi taahhüt etmiyordu.(8-5 çalışma düzeninde bu 3 maddeden birine dahi sahip olsanız dünyanın en mutlu insanı olurdunuz.)

Mevcut sistem ertesi gün tekrar işe gitmenizi ve hayatta kalmanızı sağlayacak kadar sizi beslemeyi vaad ediyordu. Mevcut sistem içindeyseniz bir ev ya da araba alıp 30 yıl bunların kredi borçlarını can çekişe çekişe ödemeyi maharet sanardınız. Dolar freni patlamış bir kamyon gibi seyredip alım gücünü düşürdükçe mevcut sistem içindeki insanlar adeta ucuz işçi pazarına dönüverdi. Adeta modern köleydik ama bu tabir ''mavi yaka'' ''beyaz yaka'' gibi nazik kılıflara giydiriliyordu. İşte tüm dönüşümümü sağlayan ilk farkındalık anı bu anda meydana geldi.


Madem mevcut sistem benim isteklerime yanıt vermeyecek ve her geçen gün bizi daha da fakirleştirecekti, o zaman bu sistem içinde debelenip durmak ve seneleri boşa harcamak saçmaydı. Belli ki bu 3 amacıma ulaşmak için kendi sistemimi kurmam gerekecekti.

Kararımı vermiştim ancak nereden başlayacağımı ve ne yapacağımı tam anlamıyla bilmiyordum. Yolumu bulmak adına araştırmalara başladım ancak aynı zamanda hayatta kalabilmek için çalışmam ve para kazanmam da gerekiyordu. Bu sebeple mevcut sistem içinde oturacak bir koltuk bulur bulmaz önümü görene ve kendi sistemimi oluşturana kadar bu koltuğa oturdum. Kamudaki kadrolu 8-5 işim böyle başladı. Maksimum 1 yıl çalışır ve bu süre zarfında kendi sistemimi kurduktan sonra istifa ederim diye düşünmüştüm.


Ancak öyle olmadı.


1 yıl, 2 yıl, 3 yıl derken kamuda 4.yılımın sonlarına gelmiştim ve artık ümitlerim ve inancım tamamen kaybolmuştu. Bu 4 yıl içinde ne kadar debelensem de, ne kadar arayış içerisinde olsam da kendi sistemimi kuramamıştım. Önüme gelen her fırsata bodoslama atladım. Online Bilet Ticaretinden, Dropshippinge, Affiliate Pazarlamadan, Amazon FBA İthalatına ve Danışmanlığa kadar girmediğim iş kalmadı. Ancak her seferinde hüsran yaşadım ve artık kendi sistemimi kuramayacağıma kanaat getirerek bu kamu kuruluşundaki 8-5 işimde ömür boyu hapsolduğumu kabullendim. Bu kabullenişten sonra küçük hedefler içerisinde koşarken, yemek kartıma yapılan 50 lira zam'a sevinirken yakaladım kendimi. Bir çıkış yolu bulamadıkça, ne yapmam gerektiğini nasıl yapmam gerektiğini bilemedikçe vizyonum ve motivasyonum daha da köreldi.

İş yerinde öğle tatillerinde dışarı çıkmaz ve bilgisayarımdan yandex haritaların panoromik özelliğini kullanarak tatil beldelerini sanal olarak gezerdim. Mevcut düzende zamansal ve mekansal özgürlüğe asla kavuşamayacağımı bildiğim için bu ihtiyacımı bu şekilde tatmin ediyordum. Her sabah alarmı küfür ederek kapatıyor ve suratım asık, psikolojim bozuk bir şekilde işe gidiyordum. değil 30 sene, bu sistem içinde 1 haftayı nasıl devireceğimi düşününce bile stres oluyordum. Aldığım maaş kredi borçlarımı kapatmaya dahi yetmiyordu. Tam anlamıyla bataklığa saplanmışken o can simidi tam da zamanında önüme düştü ve hayatım baştan aşağıya değişti!

DÖNÜM NOKTASI; DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİYLE TANIŞMAK

Tam her şey bitti derken doğru insanlar ve doğru kaynaklarla tanışma fırsatı yakaladım. Russel Brunson, Frank Kern, Tom Breeze, Sam Ovens ve niceleri. Doğru insanları ve onların her türlü eğitim materyallerini takip ettikçe her şey daha da berraklaştı ve hayatımın 11 yılında (5 Yıl Üniversite , 2 Yıl Yüksel Lisans, 4 Yıl Kamuda Çalışma) ulaşamadığım noktaya tam 1 yıl içerisinde hızla ulaştım. Ve bu Dönüşümü sağlayan en önemli sırrım FUNNEL SİSTEMLERİNİ KEŞFETMEK OLDU.


Sadece Funnel sistemleri değil elbette. Bunun yanında Metin Yazarlığı, Dijital Reklamlar ve Satış Stratejilerini de öğrendim ve tüm bu yetkinlikler Funnel Sistemlerini öğrenmemle beraber muhteşem bir iksir oluşturdu. İşte bu iksire DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ ismini vermiştim. Bu sayede bir yıl içerisinde vizyon sınırlarımı paramparça eden ivmeli bir büyüme döngüsüne girdim ve 6 haneli rakamlara aylar içerisinde ulaşabildim.


3 nesildir memur zihniyetiyle büyüyen bir ailenin ferdi olmamdan ötürü bu kazanç ve büyüme grafiği nutkumun tutulmasına sebep olmuştu. Çünkü bize paranın zor kazanılan bir meta olduğuna dair yanlış bir inanış kalıbı öğretilmişti ve bu kafa yapısından kurtulamayan insanın bu kadar kısa zamanda ve bu kadar küçük hamleler ile bu denli büyük kazançlar sağlaması normal gelmiyordu.


Funnel Sistemlerini keşfetmemden sonra kamu kuruluşunda kadrolu bir Yüksek Mimar olarak kazanmış olduğum Aylık kazancı, YARIM GÜNDE kazanmaya başladım.

ŞAKA YAPMIYORUM.

1 günlük kazancım, 8-5 işimdeki 1 aylık maaşımdan fazlaydı. Dönüşüm Sistemleri sayesinde kazandığım 1 aylık ücret ise , kamudaki 8-5 Mimarlık işimden kazandığım 3 YILLIK TOPLAM MAAŞIMDAN DAHA FAZLAYDI. Ekonomik Özgürlüğümü elime almıştım ve bu çok hızlı gerçekleşti.

1. Hedefimin Yanına Kocaman Bir TİK Atmıştım. (Ekonomik Özgürlük ✓ )

Henüz bu sistemi kurmadan önce yani bu kazançlara ulaşmadan önce öğrendiğim stratejilerin gücüne güvendiğim için başka hiç bir somut güvencem ve sermayem olmadan ailem ve yakın arkadaşlarımın şaşkın bakışları içerisinde kamudaki kadrolu işimden derhal istifa ettim ve Dijital Göçebe olarak yaşamaya başladım.


Ardından tam da tahmin ettiğim gibi öğrendiğim bu özel konseptler ve araçlar sayesinde bu başarılar hızla peşimden geldi.

Kamuda çalışırken öğlen tatillerimde Yandex haritalarda sanal olarak gezip iç geçirdiğim Antalyaya taşınma kararını verdim ve hızla Kocaeliden Antalyaya taşındım.


Artık beni herhangi bir mekana bağlayan, herhangi bir patronun ya da kurumun emrinde çalışmamı gerektiren durum kalmamıştı. Özgür bir moda girmiştim dolayısıyla istediğim her yere her an gidebilirdim. Çoğu zaman Kıbrıs, Antalya ve bazı maçları izlemek için gittiğim İstanbul/Kocaeli üçgeninde serbestçe dolaştım ve işimi laptopuma sığdırdım. Ben nereye gidersem işimde sırt çantamdaki laptopla beraber benim yanımda geliyordu.

2. Hedefimin Yanına Kocaman Bir TİK Atmıştım. (Mekansal Özgürlük ✓ )

Dijital Göçebelik felsefesine adapte olduktan sonra dünyada en nefret ettiğim şeylerden biri olan sabah alarmı ile eziyet çeke çeke yataktan kalkma ritüeline de son verdim. Kişisel hobimden dolayı NBA maçlarını çok severim ancak sabah iş olduğu için gecenin 3 ünde başlayıp 6 sında biten maçları elbette izleyemiyordum.


Kendi sistemimi kurduktan sonra kendi işimi hangi saat dilimlerinde yapacağımı, ne zaman çalışıp ne zaman çalışmayacağımı ve ne kadar çalışacağımı kendim belirleyebiliyorum. Bu işin en güzel ve hayallerimi süsleyen kısmı ise yatma ve kalkma saatlerinde bir otoriteye bağlı olmak durumundan beni kurtarmış olması oldu. Artık 3. hedef de tamamdı.

3. Hedefimin Yanına Kocaman Bir TİK Atmıştım. (Zamansal Özgürlük ✓ )

Kedimle Gece Nba Keyfi :)

Sizden Bir An İçin Şu Soruya Cevap Vermenizi İstiyorum.

BU 3 AMACA ULAŞSAYDINIZ SOSYAL HAYATINIZDAKİ STATÜNÜZ NASIL OLURDU?

Lütfen bir an durun ve kendinize bu sorunun cevabını düşünmek için sadece 30 saniye verin. Bunun ne denli büyük bir olay olduğunu ve neden beni bu kadar heyecanlandırdığını o zaman daha iyi anlayacaksınız.

Aileden/Toplumdan Yüklenen Yanlış Zihin Kalıpları

Paranın zor kazanılması gereken bir şey olduğu inancı memur ailemden bana otomatikman yüklendiği için bu kadar kısa sürede bu kadar basit ve yoğun para kazanmak beni endişelendirmişti. Kolay değildi elbette. AMA BASİTTİ. Çok basitti!


11 Yıl debelenip zor bela işe girip bayram havası estiren bir insanın kazandığı aylık ücretler artık çekirdek parası gibi gelmeye başlamıştı ve bunu mantığım almıyordu. Sanki tüm bu olan biten şans eseri olmuştu ve sanki haksız bir kazanç sağlıyormuşum ya da bu kazancı haketmiyormuşum gibi yoğun bir kaygı içine düşmüştüm. Bunun yanında kontrolsüz büyümeyi kontrol edememek tüm bu kazançların ve bu sistemin ileride bozulacağı endişesi gibi etmenlerde eklenince psikolojim ve sosyal hayatım ciddi derecede bozuldu. Ancak zamanla tüm bu sonuçların yaptığım usta hamleler ve çok küçük elit bir grubun bildiği özel funnel teknikleri ve dijital reklam bilgim sayesinde olduğunu kavradım.

Bu Sistemleri Siz De Kurabilir Misiniz?

Muhtemelen bir çoğunuz beni bir istisnai kategoriye koyup tüm bu kurduğum para basan sistemin bana özel olduğunu, kendinizin bunu yapamayacağını çünkü yeterli saygınlık ve bilinirliğe, teknik donanıma, güçlü bir kimliğe ya da bilgi birikime sahip olmadığınızı düşünüyorsunuz. Zamanında aynı düşüncelere sahip biri olarak böyle düşündüğünüze hemen hemen eminim diyebilirim.


BÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIZ YANILIYORSUNUZ. ÇÜNKÜ...


Toplumun en büyük yanlış inanış kalıplarından biri de başarılı olan insanların özgüvenli ve karizmatik güçlü karakterler olduğudur. Halbuki bu yanlıştır. Siz başarılı oldukça Özgüveniniz ve Karizmanız bu başarıyla paralel olarak artar ve sizi takip eder. Yani özgüvenli olanlar başarılı değildir, başarılı olanlar özgüvenlidir. Bu yanlış inanış kalıbını 2 farklı Deniz Duman tanımı üzerinden örneklendireceğim;


1.TİP DENİZ DUMAN: Kamudan istifa etmiş, Sermayesi ve Dijital ile alakası zerre olmayan bir Mimar. Tek artısı; Risk alma kapasitesi ve kararlılık seviyesi yüksek biri.


2.TİP DENİZ DUMAN: Tüm Google ADS Reklamcılık platformlarından resmi sertifika sahibi, 3 milyondan fazla reklam bütçesi yönetmiş, Dünyanın en büyük 20 Cloud şirketinden biri olan ManyChat Corp. tarafından Educational Master ve Marketing Master rozetlerini ülkemizde alan ilk ve tek kişi olmuş, Türkiyenin en büyük e ticaret işletmelerine danışmanlık vermiş, Bir çok Profesyonel Danışmana Danışmanlık vermiş, Google ADS destek personellerin dahi Google ADS Kursunu satın aldığı bir eğitmen olmuş, Bir çok üniversitede seminerlere çağrılmış, Ücretli ücretsiz eğitimlerine katılan 40 binin üzerinde kursiyeri olmuş, Hiç birinin teklifini kabul etmediği Acunakademinin de dahil olduğu birçok eğitim kurumu ve 3 Üniversitenin ilgili bölümlerinden hocalık teklifleri almış, Neredeyse her gün insanların olumlu geri bildirimlerini, teşekkürlerini ve saygılarını ilettiği, Bir çok insanın satışlarını arttırmış, bir çoğunun ise 30 lu yaşlarında emekli olabilecek derecede para kazanmasını sağlamış, İrili ufaklı binlerce insanın hayatına olumlu anlamda dokunmuş bir Dijital Göçebe.


****


BEN YOLA ÇIKTIĞIMDA 2.TİP DENİZ DUMAN HENÜZ DOĞMAMIŞTI.


Bu yolculuğa çıktığımda 2.Tip Deniz Duman henüz embriyo halinde dahi değildi. Tüm bu para basan başarılı sistemi kuran kişi; vasıfsız, herhangi bir ekstra yeteneği ve bilgisi olmayan, ham ve tecrübesiz, kimsenin tanımadığı, Kredi kartı borçlarının asgarilerini ödemekte zorlanan 1.Tip Deniz Dumandı.


2.Tip Deniz Duman ise Funnel Sistemleriyle kurduğu başarılı sistemin kendiliğinden oluşturduğu bir sonuçtu. Dolayısıyla siz de herhangi bir ön bilgi ya da yeteneğe ihtiyacınız olmadan kendi funnel sistemlerinizi 1.versiyon halinizle kurabileceksiniz. Elinizde bir yol haritası ve yanınızda bir rehber oldukça önceden bilmeniz gereken tek bir satır dahi olmasına gerek kalmayacak. Kimsenin ağzına bir parmak bal sürmek istemem. Kolay bir süreç değil. Ancak BASİT bir süreç. Zor olan ise bu basit süreçleri uygulama kararlılığınız. Eğer sabırlı ve kararlı birisiyseniz en ham halinizle dahi aynı sistemleri kurabilir ve aynı sonuçları alabilirsiniz.

Peki 6 Haneli Rakamlara Çıkmamı Sağlayan O Asıl Sır Neydi?

Ücretsiz kurslarıma katılan onbinlerce kursiyerim vardı. Bu kitle arasından ciddi sayıda kursiyer ücretisiz içeriklerimden fayda sağladıklarını ve daha fazlasını öğrendikleri taktirde daha fazla fayda sağlayacaklarını söylediler. Yani ücretli mentorlüğümü talep ederek yolun sonuna kadar beraber gitmek istediler. Başlarda bundan onur ve gurur duydum. Birilerinin sizi mentorü olarak görmesinin hazzını tarif etmesi oldukça zor. Üstüne üstlük güzel danışmanlık geliri de kazanıyordunuz. Dolayısıyla tüm özel stratejilerimi ve bilgilerimi bu kişilerle bireysel danışmanlık kapsamında paylaştım. Her biri çok parlak noktalara geldiler. Onların geldiği konumun reklamını yapmamla gelen bireysel danışmanlık taleplerine bir süre sonra yetişemez oldum. Hepiniz gibi benim de her gün için maksimum 24 saatim vardı ve herkese bireysel olarak danışmanlık vermem mümkün değildi. Hazır bir ''Kontenjanımız doludur içerikli mesaj'' yazdım ve her danışmanlık isteyen işletmeye ya da bireysel kişilere bu mesajları gönderdim. Zamanım yoktu çünkü. Gerçekten kontenjanımız ağzına kadar doluydu. Ekibime yeni personeller aldım ancak onlarında zamanını kısa süre içinde doldurduk. Artık gelen müşteriler ağzına kadar dolu kovadan yere akan ve israf olan su gibi gözümün önünden akıp gidiyordu. Resmen göz göre göre para kaybediyordum!


İşte bu sebeple büyüme evreme adeta roket etkisi yaşatacak o hamlemi yaptım.


O hamle ne miydi?

Tüm Bilgimi Dijital Bir Varlık Haline Getirmek Ve Dönüşüm Sistemlerinde Öğrendiğim Milyon Dolarlık Özel Tekniklerle Bu Dijital Içeriklerin Satışına Başlamak!

Sizi temin ederim ki 32 yıllık hayatımdaki en karlı ve isabetli kararım sanırım buydu. Böylece bireysel danışmanlığını zaman kısıtlamamdan dolayı alamadığım yüzlerce binlerce insana kurslarımı satabilme imkanına eriştim. Bir kez oluşturduğum bu dijital varlığı sonsuza dek satabilirdim. Kontenjanım dolu olduğu için hizmet veremediğim işletmelere eğitimlerimi çok bilinmeyen milyon dolar değerindeki funnel stratejileri dahilinde satmaya çalıştım.

Ve Sattım.

İŞTE 6 HANELİ RAKAMLARA 1 YILDA GELMEMİ SAĞLAYAN SIRRI ÖĞRENDİNİZ! MİLYONLUK STRATEJİ VE ÖZEL TEKNİKLERİMİ DİJİTAL VARLIK HALİNE GETİRİP FUNNEL SİSTEMLERİ ÜZERİNDEN SATMAK! SIR BUYDU!

Bu dijital varlıklarımı satın alan büyük çoğunluğun hayatlarının çehresi değişti. Onlar büyüdükçe ve kazandıkça ben de kazandım. Muhteşem işleyen bir çark oluşturdum. Ve kitleme de bu çarkın nasıl oluşturulacağını en ince detayına kadar kurslarımda anlatmaya başladım. Kendime zerre bilgi saklamıyordum. Yurtdışından binlerce dolara satılan eğitimlerden edindiğim çok pahalı ve elit bilgileri korkmadan, kendime saklamadan ne biliyorsam detaylı bir şekilde kitleme kurslarımda anlatıyordum. Ve onlarda bu bilgiler sayesinde hayatlarını değiştiriyordu.

Onların hayatlarını değiştirdiğimi her gördüğümde, her geri bildirimleri bana düştüğünde enerjime enerji katıldı ve hayattan aldığım haz daha da arttı. Bu haz öyle yoğun bir hazdı ki hayat amacımın insanlara yardım etmek, değer katmak, bir şeyleri öğretmek ve tüm bunları yaparken zenginleşmek olduğunu anladım. (Belki de akademisyen olmak istememin bilinçaltında yatan sebepde sanırım bu öğretme tutkusuydu) Ve gelen tüm olumlu geri bildirimleri vakit buldukça toplamaya başladım. Bunları toplamak ve okumak keyif veriyordu. Gelen bu 2000'i aşkın geri bildirim için bir site dahi oluşturdum. (Merak edenler www.denizdumanreferans.com adresinden bu geri bildirimleri inceleyebilir.)

Nereye Gittiğini Bilmiyorsan Herhangi Bir Yere Varırsın.

''Nereye Gittiğini Bilmiyorsan Herhangi Bir Yere Varırsın.'' Bu söz yukarıda resmini gördüğünüz Ayı Yogi karakterinin de esinlenildiği ünlü eski beyzbol oyuncusu Yogi Berraya ait. Yogi Berra'nın da dediği gibi; Başarıya ulaşmak için temelde 3 basit şeye ihtiyacınız var.

  • 1. Nereye gitmek istediğinizi belirlemek.
  • 2. Gideceğiniz yeri bilen bir rehber ya da yol haritasına sahip olmak.
  • 3. Bu yola adım atıp bu rehber eşliğinde pes etmeden ilerlemek.

Eğer nereye gitmek istediğinizi belirlemeden yola çıkarsanız o yolda kaybolursunuz. Tıpkı benim 11 yıl boyunca kaybolduğum gibi. Ayrıca gideceğiniz yolu belirledikten sonra kendi başınıza o yolda yürüme cesaretini gösterirseniz günün sonunda bu cesaret ''cahil cesaretine'' dönecektir. Çünkü aklı başında hiç bir insan mayınlı bir araziye o mayınların yerini bilen bir rehber ya da harita olmadan içgüdülerine dayanarak tek başına çıkmaz. Çıkarsa mutlaka yolun sonuna gelmeden yüzlerce mayından birine basacak ve o yolda telef olacaktır.

Yol Haritasına Sahip Olmak

Temelde benim kurduğum ve kursda nasıl kurulduğunu gösterdiğim bu sistemi, bu çarkı sizler de oluşturabilirsiniz ve doğru yol haritasını elinize alırsanız benim yapmış olduğum gibi 11 yıl beklemek zorunda kalmaz ve 3-5 ay içinde kendi sisteminizi başarılı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Elbetteki haritayı elinize almak yetmiyor. Kimse sizi varış noktasına elinizden çekip sürüklemeyecek. Tekrar hatırlatmak da beyis görmüyorum; Kimsenin ağzına bir parmak bal çalmak istemiyorum.


Bu iş kolay değil. AMA BASİT!


Bu sebeple 3. madde de belirttiğimiz gibi bu yolda ilerleme kararlılığını ve aksiyon almayı bilmelisiniz. Yani yürümelisiniz! Size gösterilen her hamleyi harifyen uygulamalısınız. Lümpen, tembel ve yattığınız yerden tüm bunların bir başkası tarafından kucağınıza bırakılacağı beklentisine sahip olursanız daha çok beklersiniz.

Bu sistemin 3-4 ana parçası var. Bunlar; Dijital Reklamlar, Metin Yazarlığı, Funnel Sistemleri Ve Satış Stratejileridir. Ve bu parçaları kullanarak seçeceğimiz bir niş kitlenin sorununu çözecek bir ürün üretip daha sonra bu ürünü dijital bir varlık haline getirip satacağız. Yani Online Kurs Danışmanlığı yapacağız. Bir kere ürettiğimiz bu ürünü sonsuza dek scaling yani ölçeklendirerek binlerce insana satabileceğiz. Böylece uyurken dahi satış yapabilecek ve gelir kazanabileceğiz.


İşte tüm bu konsepti adım adımi detaylı bir şekilde anlattığımız bir okul kurduk ve bu okula DİJİTAL GÖÇEBE OKULU adını verdik.


Ve bu metni okuyup benim gittiğim yoldan gitmek isteyen, benim kurduğum sistemleri kurmak isteyenlere özel tüm bu stratejileri en ince detayına kadar bu okulda anlattık. Okulda anlattığım yöntemleri bire bir uyguladıktan sonra çok kısa süreler içerisinde kendi sektörünüz özelinde Dijital dünyadaki yerinizi sağlamlaştırabilecek ve sektörünüzü domine edebileceksiniz. Tıpkı eğitime katılan diğer kursiyerler gibi.

DİJİTAL GÖÇEBE OKULU KİMLER İÇİN?

Dijital Göçebe Okulu içinde bulunduğu berbat düzeni kabullenmek zorunda olmayan ve toplumun genelinin kuru gürültüsüne kulak asmadan kendi aydınlığını arıyan, sınırlarını zorlayan, risk alma kapasitesini yüksek tutan, hayattan beklentileri olan girişimcilerin bir okuludur.


Bu okul Türkiyenin en elit Dijital Göçebelerini oluşturma vizyonuyla yola çıktı ve okuldan mezun olan tüm girişimcilerin Ekonomik, Zamansal ve Mekansal özgürlüklerini eline alması hedeflendi.

Ekonomik, Zamansal & Mekansal Özgürlük

Bu okulda Dönüşüm Sistemleri adını verdiğimiz otomasyon sistemlerini kurarak nasıl kendi finansal özgürlüğünüzü sağlayacağınızı, 8-5 iş modelinden kurtulacağınızı ve işinizi dijitale taşıyabileceğinizi adım adım anlatacağız. Türkiye'de çok yeni olan ve bir çok kimsenin varlığından dahi haberdar olmadığı güçlü Funnel sistemleri ve dönüşüm sistemleri ile aylık gelirinizi aylar içerisinde nasıl minumum 15.000 ₺ bandının üzerine çıkarabileceğinizi anlatacağız. Bu Kurs yılların deneyimi ve değeri onlarca bin doları aşan alanında otorite eğitmenlerin özel stratejilerinden oluşuyor.

Bu eğitim genel kitleye açık olmayan ve bu yıl sadece randevu ile 99 kişiye özel açılacak olan bir programdır. Ve bu bir aciliyet hissi yaratma amaçlı kullanılan pazarlama tekniği değil.

Bu program sadece 99 kişiyi içerisinde barındıracak ve bu programa 100. kişi dahil olamayacak!

Bunu yapmamızın 2 sebebi var.

1.si;

Kursu elit ve başarılı bir azınlığın topluluğu yapmak ve kursa dahil olan kişilerin ilerleyişini bire bir kontrol etmek istemem. Yani bu kursa kontrolsüz kalitesiz saçma sapan insanları alıp hem grubun kalitesini düşürmek hem de grubun başarı oranını düşürmek istemiyorum. Gruba katılan bu 99 kişinin minumum 90 tanesini hedefine ulaştırma vizyonuyla yola çıkıyorum ve bunu sağlamak istiyorum.

2.si;

Paylaşacağımız elit bilgilerin kontrolsüzce genel kitleye yayılmasını engellemek. Bu aslında bencilce gözükebilir ancak emin olun öyle değil. Çünkü bu kursda paylaşılan stratejilerin ve çok bilinmeyen özel tekniklerin herkes tarafından bilinmesi bizden çok size zarar verecektir. Bizler zaten sistemlerimi kuran ve hedeflerine ulaşarak kendi alanımızda dominasyon sağlayan bir ekibiz. Ancak siz henüz yola yeni başlayacaksınız ve bu bilgilerin grup dışına sızması size daha çok potansiyel rakip doğuracaktır ve bu başarı hızınızı etkileyecektir. Bu sebeple bu grubu 99 elit ve başarılı olma kapasitesi yüksek kişiye randevu usulü ile açıyorum.


Bu eleme işlemini yapabilmek adına, yani kursa katılma niyetinde olan adayların uygunluğunun saptanması adına 2 basit filtremiz var.


Bunlardan birincisi randevu alırken dolduracağınız anket sorularına verdiğiniz cevapların ciddiyeti ve içeriği. İkincisi ise sizinle yapacağımız telefon görüşmesinde birbirimize uygunluğumuzun tespitinin yapılması. Uygun olmamak eksik olduğunuz anlamına gelmez. Sadece bizim sistemimiz ile uyum sağlayamayacağınız anlamına gelir.

Dijital Göçebe Okulu Size Ne Kazandıracak?

Yazımı sonlandırmadan önce Dijital Göçebe Okulundan aylar içinde mezun olduktan sonra elde edeceklerinizi özetlemek isterim;

  • İşinizi 8-5 klasik sistemden çıkarıp bilgisayara taşımanızı, Ekonomik, Zamansal ve Mekansal Özgürlüğünüzü elinize almanızı sağlayacak bir sistem kurmanızı yani Dijital Göçebe olmanızı sağlar.
  • Pazarınızın ihtiyaç duyduğu bir sorunu tespit edip bu soruna çözüm öneren yüksek fiyatlı (3K-20K) bir teklif oluşturmanın bilimini öğrenirsiniz.
  • İlk 1 ay içerisinde sıfır reklam bütçesi ile 5 müşteri edinmenin formülüne sahip olursunuz.
  • Sizi daha önce hiç tanımayan soğuk kitlelerin hizmetinizi satın almasını min. %30 oranında arttıracak özel Satış Stratejilerine hakim olursunuz.
  • Yaklaşık 2 ay içerisinde müşterilerinizin özel Funnel ve Dijital Reklam stratejileriyle otomasyona bağlanması ve zahmetsizce sipariş almanızı sağlayan sistemlerin kurulmasını öğrenirsiniz.
  • Bilim insanı titizliği ile ücretli reklamlara çıkılması ve özel reklam stratejileri ile rakiplerinizin yarı reklam bütçesiyle daha fazla satış almanın bilimini öğrenirsiniz.
  • Özetle Türkiyenin en güçlü, dijital mecralardan en çok para kazanan ve tüm özgürlük parametrelerine sahip Dijital Göçebeleri olursunuz. Bu eğitimin vizyonu Türkiye’nin en elit Dijital Göçebe sınıfını oluşturmaktır.

Erken Kalkan Yol Alır!

Atasözü ve deyimlere bayılırım. Kapanışta son sözü güçlü bir fırsat vurgusu ile bir atasözü üzerinden yapacağım.

ERKEN KALKAN YOL ALIR.

Ve her işte olduğu gibi burada da erken aksiyon alanların sahip olacağı güçlü bir avantajdan bahsedeceğim ve gerçekten de erken kalkan yol alacak.

Okulun bu yılki kayıtlarına dahil olabilecek şanslı 99 kursiyer 33’er kişilik 3 farklı kategoride okula kaydı alınacak.

  • İlk kayıt gerçekleştiren 33 kişi Okula %35 indirimle dahil olacakken,


  • İkinci 33 kişilik grup eğitime %10 indirimle dahil olacak.


  • Üçüncü ve son 33 kişilik grup ise eğitime normal fiyatından dahil olacak ve herhangi bir indirim yapılmayacak.

Sadece 99 kişilik elit bir azınlığın dahil olacağı Dijital Göçebe Okuluna %35’lik indirimle ilk 33 kişi arasından dahil olmak için hemen aşağıdaki butona basarak uygunluk anketini doldur ve bu program için neler yapabileceğimizi görüşeceğimiz ücretsiz randevunu al.

Alacağın randevu sadece sana özel hazırlıkla ben veya ekibim tarafından yapılacak ve beraber bu yolculukta nasıl ilerleyebileceğimizi konuşacağız.

Kendi zamanını daha iyi yönetebileceğini düşünen, bir patron emri altında çalışmak zorunda olmadığına inanan, 8-5 modern kölelik düzenine baş kaldırmak isteyen ve hak ettiğinden daha fazlasını kazanmak isteyen dijitale adapte olacak girişimciler ile büyümek istiyoruz.

Programa uygun olduğunun tespitini yaparsak senin için yeni bir hayatın başlangıcı olacak serüven başlayacak.

Zirvede görüşmek üzere!

Dijital Göçebe Okulu & Dönüşüm Sistemleri by Deniz DUMAN