Servet Sahibi Olmanın En Tuhaf Formülü

''Her sabah nereye gittiğini bilmeden bir işe giden,

Her akşam nereden çıktığını bilmeden bir işten çıkan,

Sevmediği hayatı yaşayan,

Sevmediği işi yapan,Sevmediği kişilerle yaşayan,

Gelip geçen bütün ölü kentlerin,

Ölü doğmuş çocukları.''


Maxim Gorki

Yukarıdaki Dizeler Bundan 100 Yıl Önce Ünlü Rus yazar Maksim Gorki Tarafından Kağıda Döküldü. Peki Aradan Geçen 100 Yılda Ne Değişti? Bu Dizeleri Okuyan İnsanların %80 Den Fazlası Bu Dizelerde Kendini Buluyor, peki Neden? Cevap hepinizi şok edecek bir yerden geliyor…


TÜİK.(Türkiye İstatistik Kurumu)


TÜİK raporuna göre insanlar sadece ortalama 9 yıl yaşıyor. Evet yanlış duymadınız tamı tamına 9 yıl. Kafamı karıştıran bu gerçeğin altında yatan bilimi görünce gerçekten şaşırdım ve bu şaşkınlığın yaratmış olduğu farkındalık bana 30 yaşıma girmeden maddi ve zamansal özgürlüğümü kazanmamı sağladı. Nasıl mı?


Eskiden Mimar olarak 8-5 tempoda yoğun bir şekilde çalışırdım. Her gün zamanımın en verimli aralığını bir kuruma ipotek etmek çok canımı sıkıyor ve bunaldığımı hissediyordum. Yaptığım işi sevemiyor ve tekdüze bir hayata istemsizce alışıyordum. Bir Perşembe günü öğle tatilinde yemek molasına çıkmayan ve masasında kağıt kalemle bir şeyler karalayan iş yerinin demirbaş personelinden birine rastladım. Ne yaptığını sordum. Emeklilik prim gün sayısını kontrol ediyorum cevabını verdi. Ve gülerek şöyle ekledi; ‘’Sonuçta hepimiz emekli olmak için yaşıyoruz.’’


Bir an için onu ve aynı iş yerinde aynı masa da aynı bilgisayar başında geçirmiş olduğu tek düze 24 koca yılı düşündüm. Böyle bir hayat istemediğimi lk o anda hissetmiştim. Her geçen günün, bir diğeri ile aynı olan robotik bir yaşam ve dışarıda bir daha tadamayacağımı bildiğim kaçırılan zengin bir hayat…


Kafamda allak bullak sorular ve şüpheler ile yerime oturdum ancak çok geçmeden her şeyi değiştiren o sihirli an geldi çattı.


Öğle yemeğine giden oda arkadaşımın açık bıraktığı bilgisayarında TRT Radyo çalıyordu ve saatler 13.00’ı gösterdiğinde radyoda Haber yayını başladı. Bu sihirli anı yakalama konusunda biraz daha geç kalsaydım köprüden önceki son çıkışı kaçırabilir ve ömrümün sonuna kadar İmran abi gibi o iş yerinde dönen sistem çarklarının bir parçası olmaya devam ederdim. Ancak son anda hayatımı baştan sona değiştiren TÜİK haberini bu radyo haber programında dinledim ve hayatım baştan sona değişti;


Haberde, Ortalama Emeklilik yaşının 63 olduğu, buna karşın ülkemizde ki ortalama insan ömrünün ise 74 olduğu yazıyordu.Yani eğer emekli olana kadar yaşayacak kadar şanslıysanız emekliliğinizden sonra hepi topu 9 yıl daha yaşıyordunuz. Aklıma biraz önce hayatının 24 yılını feda eden ve 24 yıldır aynı sandalyede oturan demirbaş personelerden İmran abi ve onun söylediği geldi ;


‘’Sonuçta hepimiz emekli olmak için yaşıyoruz.’’


İstatistiklerin dilinden bakınca İmran abi, emeklilikten sonraki 9 yılda öleceğini bilseydi, emekli olmak ister miydi acaba diye düşündüm. Ve maalesef emeklilikten sonraki hali ile yaşamak istediği hayallerin gerçekliği arasındaki ilişki çok zayıftı. Belki o yaşlarda kendini tuvalete dahi zor götürecek ve fiziksel olarak kendine yetemeyecekti. Yani aslında kurduğu hayalleri o 9 yıla da sığdıramayacaktı. Çünkü o hayaller 74 yaşına ait değil, şimdiye aitti.


Bu soğuk duş etkisi yaratan farkındalık ile gelecek yıllarım için bir planlama yaptım ve kadrolu Mimarlık mesleğinden istifa ettim. İnternet mecralarında kolay yoldan para kazanma stratejileriyle çok içli dışlı oldum ancak bırakın para kazanmayı sürekli paramı birilerine kaptırdım. Bir çok farklı iş koluna girdikten ve dijital göçebe olma yolunda düşe kalka ilerledikten sonra kazanmış olduğum deneyim beni 30 yaşıma gelmeden maddi özgürlüğümü elime almama sebep olan formül ile tanıştırdı. Bu formül;


Dönüşüm Sistemleriydi!


Biliyorsunuz ki Dönüşüm Sistemleri ile danışmanlık vererek kendi işinizi nasıl oluşturabileceğinizle ve aylık gelirinizi nasıl 5-6 hanelere çıkaracağınız ile alakalı bazı yüzeysel içerikler paylaşmıştık YouTube üzerinden. Bu konu gayet ciddi ve emek isteyen bir konu olduğu için bölük pörçük içerikler oluşturmanın sizler için faydalı olmayacağını düşündüm ve bu konuyla alakalı size rehber olacak ÜCRETSİZ kurslar oluşturmaya karar verdim.


Bugüne dek ücretli ve ücretsiz kurslarımıza 30.000’den fazla kursiyer katıldı ve binlerce olumlu geri bildirim aldık. Bu rakamlar ağızdan kolay çıkıyor ancak hiç de azımsanmayacak rakamlar. Kimileri paylaştığımız stratejiler ve eğitim materyalleri sayesinde aylık gelirini 5 hanelere çıkardı, kimileri 6 hanelere çok yaklaştı. Ancak şu gerçek ki hayatları değişen binlerce mutlu azınlık yarattık ve ben bundan gurur duyuyorum.


Bugüne dek hiç kimseden sipariş usulü geri bildirim istemeden binlerce olumlu geri bildirim topladık. (Bu geri bildirimlerin bir çoğuna denizdumanreferans.com adresinden ulaşabilirsin)


ANCAK 2 YILIN ARDINDAN YENİ BİR İHTİYAÇ HASIL OLDU!


Paylaşmış olduğumuz içerikler daha çok işletme sahiplerinin satışlarını arttırmalarına ve kendi sektörleri özelinde dominasyon kurmalarına yönelikti. Bunun yanında işini dijitale taşımak ve dijital göçebe olmak isteyen serbest girişimcilerin de faydalanacağı düzensiz içerikler paylaştık ancak bu içeriklerden fayda sağlayan insanlar belli bir temeli ve yetkinliği olan sermaye sahibi insanlardı.


İşini dijitale taşımak isteyen, herhangi bir sermayesi olmayan ve nereden nasıl başlayacağını bilmeyen devasa bir topluluk bu düzensiz içeriklerden fayda sağlayamıyordu çünkü hiç bir temel bilgiye sahip değillerdi ve puzzlelar kafalarında tam oturmamıştı. Ancak istedikleri ve tutkunu oldukları şey hakkında oldukça emindiler. Hepsi tek bir şey istiyordu;


İşini Dijitale taşıyarak Ekonomik, Zamansal ve Mekansal Özgürlüğe kavuşmak.


Bir yerde yoğun bir talep varsa bu talebe güçlü bir arz ile açılmak gerekiyor ve ben bu arzı fazlasıyla dolduracağını düşündüğüm Dijital Göçebe Okulu projesiyle bu kitleye yardımcı olmak istiyorum.

Ben Deniz DUMAN.

Ben Deniz DUMAN. Google’ın tüm reklamcılık platformlarından resmi sertifikalı ve Dünyanın en büyük 10 bulut firmasından biri olan Manychat global tarafından partner eğitmen ve uzman pazarlama danışmanı rozetlerini alan ülkemizdeki ilk ve tek Dijital Pazarlama danışmanıyım.


Bugüne dek 30 binin üzerinde kursiyere ürünlerini online mecralardan satmaya yönelik ücretli ve ücretsiz eğitim materyalleri düzenleyerek birçok işletme ve bireysel girişimcinin online mecralarda kendi dominasyonunu sağlamasına vesile oldum.


Ve şimdi amacım elinde bir yol haritası ve hiç bir temel bilgisi olmayan girişimci adaylarını Dijitalde Hakimiyet kurmasını sağlamak. Dijital Göçebe Okulu Türkiyenin en elit ve kendi alanlarında dominasyon sağlayacak Dijital Göçebelerini oluşturmak için kurulan Hybrid bir okuldur.

Ekonomik, Zamansal & Mekansal Özgürlük

Bu okulda Dönüşüm Sistemleri adını verdiğimiz otomasyon sistemlerini kurarak nasıl kendi finansal özgürlüğünüzü sağlayacağınızı, 8-5 iş modelinden kurtulacağınızı ve işinizi dijitale taşıyabileceğinizi adım adım anlatacağız. Türkiye'de çok yeni olan ve bir çok kimsenin varlığından dahi haberdar olmadığı güçlü Funnel sistemleri ve dönüşüm sistemleri ile aylık gelirinizi aylar içerisinde nasıl minumum 15.000 ₺ bandının üzerine çıkarabileceğinizi anlatacağız. Bu Kurs yılların deneyimi ve değeri onlarca bin doları aşan alanında otorite eğitmenlerin özel stratejilerinden oluşuyor.


Bu eğitim genel kitleye açık olmayan ve bu yıl sadece randevu ile 99 kişiye özel açılacak olan bir programdır. Ve bu bir aciliyet hissi yaratma amaçlı kullanılan pazarlama tekniği değil.


Bu program sadece 99 kişiyi içerisinde barındıracak ve bu programa 100. kişi dahil olamayacak!


Bunu yapmamızın 2 sebebi var.


1.si;


Kursu elit ve başarılı bir azınlığın topluluğu yapmak ve kursa dahil olan kişilerin ilerleyişini bire bir kontrol etmek istemem. Yani bu kursa kontrolsüz kalitesiz saçma sapan insanları alıp hem grubun kalitesini düşürmek hem de grubun başarı oranını düşürmek istemiyorum.


2.sebebi ise;


Paylaşacağımız elit bilgilerin kontrolsüzce genel kitleye yayılmasını engellemek. Bu aslında bencilce gözükebilir ancak emin olun öyle değil. Çünkü bu kursda paylaşılan stratejilerin ve çok bilinmeyen özel tekniklerin herkes tarafından bilinmesi bizden çok size zarar verecektir. Bizler zaten sistemlerimi kuran ve hedeflerine ulaşarak kendi alanımızda dominasyon sağlayan bir ekibiz. Ancak siz henüz yola yeni başlayacaksınız ve bu bilgilerin grup dışına sızması size daha çok potansiyel rakip doğuracaktır ve bu başarı hızınızı etkileyecektir. Bu sebeple bu grubu 99 elit ve başarılı olma kapasitesi yüksek kişiye randevu usulü ile açıyorum.


Bu eleme işlemini yapabilmek adına, yani kursa katılma niyetinde olan adayların uygunluğunun saptanması adına 2 basit filtremiz var.


Bunlardan birincisi randevu alırken dolduracağınız anket sorularına verdiğiniz cevapların ciddiyeti ve içeriği. İkincisi ise sizinle yapacağımız telefon görüşmesinde birbirimize uygunluğumuzun tespitinin yapılması. Uygun olmamak eksik olduğunuz anlamına gelmez. Sadece bizim sistemimiz ile uyum sağlayamayacağınız anlamına gelir.

Dijital Göçebe Okulu Size Ne Kazandıracak?

Yazımı sonlandırmadan önce Dijital Göçebe Okulundan aylar içinde mezun olduktan sonra elde edeceklerinizi özetlemek isterim;

  • İşinizi 8-5 klasik sistemden çıkarıp bilgisayara taşımanızı, Ekonomik, Zamansal ve Mekansal Özgürlüğünüzü elinize almanızı sağlayacak bir sistem kurmanızı yani Dijital Göçebe olmanızı sağlar.
  • Pazarınızın ihtiyaç duyduğu bir sorunu tespit edip bu soruna çözüm öneren yüksek fiyatlı (3K-20K) bir teklif oluşturmanın bilimini öğrenirsiniz.
  • İlk 1 ay içerisinde sıfır reklam bütçesi ile 5 müşteri edinmenin formülüne sahip olursunuz.
  • Sizi daha önce hiç tanımayan soğuk kitlelerin hizmetinizi satın almasını min. %30 oranında arttıracak özel Satış Stratejilerine hakim olursunuz.
  • Yaklaşık 2 ay içerisinde müşterilerinizin özel Funnel ve Dijital Reklam stratejileriyle otomasyona bağlanması ve zahmetsizce sipariş almanızı sağlayan sistemlerin kurulmasını öğrenirsiniz.
  • Bilim insanı titizliği ile ücretli reklamlara çıkılması ve özel reklam stratejileri ile rakiplerinizin yarı reklam bütçesiyle daha fazla satış almanın bilimini öğrenirsiniz.
  • Özetle Türkiyenin en güçlü, dijital mecralardan en çok para kazanan ve tüm özgürlük parametrelerine sahip Dijital Göçebeleri olursunuz. Bu eğitimin vizyonu Türkiye’nin en elit Dijital Göçebe sınıfını oluşturmaktır.

Erken Kalkan Yol Alır!

Atasözü ve deyimlere bayılırım. Kapanışta son sözü güçlü bir fırsat vurgusu ile bir atasözü üzerinden yapacağım.


ERKEN KALKAN YOL ALIR.


Ve her işte olduğu gibi burada da erken aksiyon alanların sahip olacağı güçlü bir avantajdan bahsedeceğim ve gerçekten de erken kalkan yol alacak.


Okulun bu yılki kayıtlarına dahil olabilecek şanslı 99 kursiyer 33’er kişilik 3 farklı kategoride okula kaydı alınacak.


İlk kayıt gerçekleştiren 33 kişi Okula %35 indirimle dahil olacakken,


İkinci 33 kişilik grup eğitime %10 indirimle dahil olacak.


Üçüncü ve son 33 kişilik grup ise eğitime normal fiyatından dahil olacak ve herhangi bir indirim yapılmayacak.


Sadece 99 kişilik elit bir azınlığın dahil olacağı Dijital Göçebe Okuluna %35’lik indirimle ilk 33 kişi arasından dahil olmak için hemen aşağıdaki butona basarak uygunluk anketini doldur ve bu program için neler yapabileceğimizi görüşeceğimiz ücretsiz randevunu al.


Alacağın randevu sadece sana özel hazırlıkla ben veya ekibim tarafından yapılacak ve beraber bu yolculukta nasıl ilerleyebileceğimizi konuşacağız.


Kendi zamanını daha iyi yönetebileceğini düşünen, bir patron emri altında çalışmak zorunda olmadığına inanan, 8-5 modern kölelik düzenine baş kaldırmak isteyen ve hak ettiğinden daha fazlasını kazanmak isteyen dijitale adapte olacak girişimciler ile büyümek istiyoruz.


Programa uygun olduğunun tespitini yaparsak senin için yeni bir hayatın başlangıcı olacak serüven başlayacak.


Zirvede görüşmek üzere!

Dijital Göçebe Okulu & Dönüşüm Sistemleri by Deniz DUMAN